Lekker; een groot stuk vlees op de barbecue

Probeer ook eens een lekker groot stuk vlees op de barbecue. Dat is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan je denkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere ribeye, een runderrib met been of een varkensprocureur?

Heerlijk gegrild met dat typische barbecuesmaakje. Een barbecue met deksel is ideaal voor het roosteren van een lekker stuk groot vlees. Daarmee wordt het resultaat namelijk het lekkerst. Wij adviseren je graag over onze grootvleesspecialiteiten en de bereidingswijze.

Groot vlees op de barbecue heeft tijd nodig. Haal het vlees ruim voordat je het wilt gaan grillen uit de koeling. Het vlees kan dan op temperatuur komen. Zorg dat de houtskool niet meer dan zachtjes smeult en leg het vlees op het rooster er niet te dicht op. Met de deksel op de barbecue wordt het vlees rustig en gelijkmatig bruin en naar wens gaar of rosé. Het vlees moet wel regelmatig even worden omgekeerd.








Openingstijden

MaandagMa 8.00 t/m 18.00
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00
ZaterdagZa 8.00 t/m 16.00
ZondagZo t/m

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.