Worstmakerij

In onze worstmakerij worden verschillende worstsoorten gemaakt. Deze kun je
onderverdelen in 2 categorieën. Het gaat hier over verse of verduurzaamde worstsoorten. Op deze pagina zie je verschillende soorten worst die we zelf produceren en waar we ons mee onderscheiden.

Zie ook: Tapas/snacks | Maaltijden | Soepen | Vers vlees | Kado tips


Verse worstsoorten

  • Verse worst (grof of fijn gemalen)
  • Kaasworstjes
  • Seizoensworstjes
  • Varkens- of rundersaucijzen
  • Themaworstjes (bijv. oranjesaucijzen, buitenlands en barbecue)

Verduurzaamde worstsoorten

  • Droge worst
  • Boerenmetworst
  • Knoflookworst
  • Leverworst (in kunst- of natuurdarm)
  • Kookworst
  • Grillworst (naturel, kaas of kip)
  • Bloedworst
  • Barbecueworst

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.